Heel graag wil ik je bedanken voor de prachtige schildering van onze Jora.
We zijn er heel erg blij mee, Ze hangt in onze huiskamer,en elke dag kijk ik wel even,want het is levensecht.
We krijgen ook veel complimenten van mensen die op bezoek komen,ze denken dat het een foto is en als ze dan aandachtig kijken zien ze het!!!
Nogmaals; hartelijk dank

Petula Franssen.

 

Het werk van Gerda Voss ontdekte ik in december 2017 op een kerstmarkt. Het viel me direct op dat haar werk veel karakter toont. Zoals ze de ziel in ogen vast weet te leggen en gezichtsuitdrukkingen in gezichten van mensen, zo weet ze ook dieren zodanig te tekenen en te schilderen dat ze allen een eigen karakter laten zien. Niet zo maar een karakter. Maar ze creëert een kunstwerk dat in evenbeeld is met de persoon of met het dier dat geportretteerd wordt.Ze werkt met diverse materialen en over alle details, wat zowel het portret, de opbouw van de totstandkoming als de keuze van de gebruikte materialen betreft is goed nagedacht en van alle kanten bekeken en beoordeeld. Dat motiveerde mij destijds om haar te benaderen om de cover van mijn inmiddels verschenen dubbelroman te ontwerpen. Iedereen die het ziet zal zien dat ze daarin zeer goed geslaagd is en ik heel trots ben op de mooie ‘verpakking’ die ze het heeft weten mee te geven!
Gerda is een vrouw die niet zo maar een portret tekent of schildert, ze weet er een ware ziel in te leggen!

Brigitte van den Broek

 

Mijn vriendin Gerda Voss heeft voor mij mijn moeder geschilderd .ze heeft ze zo goed na geschilderd dat ik er mijn ogen niet van af kan houden. Het is net of ze weer bij me is want ik mis ze zo ben er zo blij mee.

Greet Sommers